Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Berken betonplex antislip donkerbruin 12mm

28,06 Incl. Btw /m2
12mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en aan één zijde met een geweven antislip motief. Ideaal voor bijvoorbeeld vloeren, aanhangers en trailers. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex antislip donkerbruin 15mm

33,66 Incl. Btw /m2
15mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en aan één zijde met een geweven antislip motief. Ideaal voor bijvoorbeeld vloeren, aanhangers en trailers. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex antislip donkerbruin 18mm

37,30 Incl. Btw /m2
18mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en aan één zijde met een geweven antislip motief. Ideaal voor bijvoorbeeld vloeren, aanhangers en trailers. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex antislip donkerbruin 9mm

28,49 Incl. Btw /m2
9mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en aan één zijde met een geweven antislip motief. Ideaal voor bijvoorbeeld vloeren, aanhangers en trailers. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex donkerbruin 12mm

44,45 Incl. Btw /m2
12mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en dus ideaal voor exterieure toepassing. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex donkerbruin 15mm

62,33 Incl. Btw /m2
15mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en dus ideaal voor exterieure toepassing. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex donkerbruin 18mm

60,22 Incl. Btw /m2
18mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en dus ideaal voor exterieure toepassing. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex donkerbruin 9mm

36,60 Incl. Btw /m2
9mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en dus ideaal voor exterieure toepassing. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen!

Berken betonplex grijs 18mm

98,59 Incl. Btw /m2
18mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en dus ideaal voor exterieure toepassing. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en laat gemakkelijk op maat thuisbezorgen

Berken betonplex wit 18mm

96,14 Incl. Btw /m2
Berken betonplex met sterke witte fenolharscoating. Ideaal voor diverse toepassingen waarbij watervaste eigenschappen een eis zijn.

Berken betonplex zwart 18mm

73,85 Incl. Btw /m2
18mm betonplex opgebouwd uit berken fineren (lagen). De platen zijn voorzien van een sterke fenolharscoating en dus ideaal voor exterieure