Bij Onlinezagen.nl werken we met 3 bezorgkostenstaffels. Namelijk €9,95 voor de kleine zendingen, €19,95 voor de middelgrote zendingen en €54,95 voor grote zendingen.

Welke bezorgkosten gelden voor mijn bestelling?

De bezorgkosten worden gebaseerd op basis van de gordelomvang en het totale gewicht. De berekening voor de gordelomvang luidt als volgt: 2x de breedte van de breedste plaat + 2x de hoogte van het totaal aantal platen + 1x de lengte van de langste plaat.
Hieronder de staffels opgesomd:

  • Kleine zending, €9,95: maximale gordelomvang van 290cm, een maximaal gewicht van 30kg en een maximale lengte van 180cm
  • Middelgrote zending, €19,95: gordelomvang vanaf 290cm tot maximaal 340cm, een maximaal gewicht van 60kg en een maximale lengte van 180cm
  • Grote zending, €54,95: gordelomvang groter dan 340cm en/of een gewicht van meer dan 60kg.

Je pakket wordt zorgvuldig ingepakt om de kans beschadiging tijdens het verzenden zo klein mogelijk te houden. Zo wordt er extra nadruk gelegd op het beschermen van de hoekjes van jouw platen!

Levertijd

Bij Onlinezagen.nl doen we er gemiddeld 3 tot 5 werkdagen over om jouw bestelling op gewenste maat te zagen, verpakken én te verzenden. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een zending iets later wordt bezorgd dan we van te voren in gedachte hebben. Als dat het geval is nemen we direct contact met je op. Wil je zeker zijn van een bepaalde afleverdag? Neem dan even contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.