MDF op maat bestellen?

Zoek dan niet verder! Onlinezagen zaagt jouw MDF platen precies in de afmeting die jij wenst. Selecteer hieronder een product, vul je afmetingen in en laat gemakkelijk en snel thuisbezorgen!

Soorten MDF

Bij Onlinzagen kun je MDF platen in diverse uitvoeringen bestellen. De eerste daarvan is standaard MDF. Deze platen zijn naturel en kunnen voor de meest uiteenlopende binnen toepassingen worden gebruikt. Let wel, standaard MDF is dus ook enkel geschikt voor binnen toepassing.
Naast standaard MDF biedt Onlinezagen ook Brandwerend MDF en Vochtwerend MDF. Brandwerend MDF kan binnen worden toegepast op plaatsen waar een brandklasse een vereiste is. Vochtwerend MDF kan ook binnen worden toegepast op plaatsen waar minimaal vocht kan voorkomen. Vochtwerend MDF is dan wel vochtwerend, maar dus alleen geschikt voor binnen toepassingen waar de kans op minimaal vocht aanwezig is.

Levertijden MDF op maat

Wij doen er gemiddeld 5 werkdagen over om je bestelling op maat te maken én te verzenden. Op het moment dat je je bestelling hebt geplaatst gaan we direct aan de slag. De juiste platen worden erbij gepakt, de maten worden ingesteld en jouw platen worden met de grootste nauwkeurigheid om maat gezaagd. Na het zagen wordt het materiaal zorgvuldig verpakt klaar gemaakt voor verzending. Zodra het materiaal gezaagd is ontvang je een email met de verzenddetails.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Show sidebar

MDF brandvertragend 12mm

54,15 Incl. Btw /m2
12mm MDF van het merk Medite met brandwerende eigenschappen. Brandvertragend MDF is uitsluitend voor gebruik in niet vochtige ruimtes. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF brandvertragend 18mm

65,49 Incl. Btw /m2
MDF van het merk Medite met brandwerende eigenschappen. Brandvertragend MDF is uitsluitend voor gebruik in niet vochtige ruimtes. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF met eiken toplaag 19mm

77,58 Incl. Btw /m2
MDF platen met een prachtige eiken toplaag. Ideaal materiaal voor het maken van schappen, kastjes en meer.

MDF standaard blank 12mm

12,76 Incl. Btw /m2
Standaard 12mm MDF platen van het merk Medite. Zeer fijne structuur en daardoor ideaal te bewerken. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF standaard blank 18mm

16,34 Incl. Btw /m2
Standaard 18mm MDF platen van het merk Medite. Zeer fijne structuur en daardoor ideaal te bewerken. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF standaard blank 9mm

9,79 Incl. Btw /m2
Standaard 9mm MDF platen van het merk Medite. Zeer fijne structuur en daardoor ideaal te bewerken. Vul hieronder je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF vochtwerend 12mm

28,23 Incl. Btw /m2
12mm Medite MDF platen met vochtwerende eigenschappen. Geschikt voor interieurtoepassingen waar kans op minimaal vocht aanwezig is. Vul je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF vochtwerend 15mm

31,02 Incl. Btw /m2
15mm Medite MDF platen met vochtwerende eigenschappen. Geschikt voor interieurtoepassingen waar kans op minimaal vocht aanwezig is. Vul je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF vochtwerend 18mm

39,20 Incl. Btw /m2
18mm Medite MDF platen met vochtwerende eigenschappen. Geschikt voor interieurtoepassingen waar kans op minimaal vocht aanwezig is. Vul je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF vochtwerend 22mm

43,39 Incl. Btw /m2
22mm Medite MDF platen met vochtwerende eigenschappen. Geschikt voor interieurtoepassingen waar kans op minimaal vocht aanwezig is. Vul je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF vochtwerend 25mm

45,89 Incl. Btw /m2
25mm Medite MDF platen met vochtwerende eigenschappen. Geschikt voor interieurtoepassingen waar kans op minimaal vocht aanwezig is. Vul je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!

MDF vochtwerend 30mm

63,40 Incl. Btw /m2
30mm Medite MDF platen met vochtwerende eigenschappen. Geschikt voor interieurtoepassingen waar kans op minimaal vocht aanwezig is. Vul je gewenste afmetingen in en wij gaan voor je aan de slag!